 (1) (1).png)
Борщ з качкою
1
Жодна інша страва не здатна так об'єднати сім'ю за столом, як традиційний борщ. Цей автентичний український суп завжди був символом родинного тепла і затишку. Готуючи борщ, ви ніби створюєте шедевр: використовуючи якісні продукти і дбайливо готуючи, ви досягнете ідеального смаку. Додайте утку замість традиційного м'яса, і новий смак здивує ваших гостей.
Варіації
Додайте солодкий або гострий перець для пікантності, або зменшіть кількість томатної пасти, щоб отримати м'якший смак.
Секрети ніжності та смаку
Кількість спецій варіюйте за своїм смаком. Корінь петрушки і лавровий лист додадуть особливого аромату.
Поради щодо інгредієнтів
Для найкращого смаку обирайте качку, яка добре вимаринована в солі та прянощах перед варінням.
Дрібні кулінарні нюанси
Додайте сік лимона в борщ в кінці приготування для підкреслення смаку.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Качка Славна Качка 1 категорія охолоджена
1 шт
Капуста
300 г
Картопля біла
2 шт
Буряк
1 шт
Морква
1 шт
Цибуля
1 шт
Часник
3 зубчика
Паста томатна Чумак 25% 485г
3 ст.л
Сіль Pripravka гімалайська рожева 200г
за смаком
Перець Еко чорний мелений 10г
за смаком
Етапи приготування
01
Підготовка утки та овочів: нарізати качку, натерти буряк і моркву, дрібно нарізати цибулю, обсмажити овочі на олії.
02
Варіння бульйону: зварити качку з сіллю та спеціями до м’якості.
03
Фінальне приготування: додати обсмажені овочі та томатну пасту у бульйон, приправити часником і лавровим листом, довести до готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)