
Тушкована яловича лопатка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лопатка яловича
2 кг.
Борошно пшеничне вищий гатунок
2 ст. л.
Перець каєнський Now Foods 500мг 100 капсул
0,5 ч. л.
Часник
2 зуб.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
20 мл.
Морква
2 шт.
Цибуля шалот 250г
6 шт.
Паста томатна Metro Chef концентрована 28% 4,5кг
2 ст. л.
Бульйон Meat Time з яловичини 0,5л
200 мл.
Соус Appel Worcester Sause вустерширський 1л
2 ст. л.
Лист лавровий
1 шт.
Петрушка 70г
20 г.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
0,5 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Яловичину нарізати на кубики. Рівномірно обмастити у суміші борошна кайенського перцю і солі. Сковороду з товстим дном розігріти на середньо-сильному вогні, додати 2 столові ложки рослинної олії і обсмажити м'ясо порційно з кожного боку до золотисто коричневого кольору, близько 5 хвилин.
02
За хвилину до готовності м'яса додати подрібнений часник і обсмажити з яловичиною, часто перемішувати, щоб уникнути пригорання. По закінченню готове м'ясо перекласти в посуд, придатний для тушкування, залити яловичим бульйоном, додати вустерширський соус і тушкувати під кришкою на середньому вогні 1 годину.
03
Тим часом, на чисту сковорідку влити 0,5 столової ложки рослинної олії. Додати моркву і цибулю, смажити до коричневого кольору 5 хвилин. Потім вмішувати томатну пасту і, помішуючи, готувати ще близько хвилини.
04
Повернути овочеву суміш до яловичини, покласти лавровий лист і тушкувати ще від 45 хвилин до 1 години. Додати сіль, перець, лимонний сік. Посипати дрібно порізаною петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)