
Брауні з вершковою начинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
200 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Борошно 7 1кг
110 г.
Сир вершковий Saint Andre 200г
500 г.
Етапи приготування
01
Закип'ятити воду у великій каструлі. Масло нарізати шматочками, шоколад поламати і скласти в миску.
02
Коли вода у великій каструлі закипить, поставити в неї маленьку з шоколадом, так, щоб він розтанув. Дати суміші охолонути.
03
В іншій мисці збити три яйця з цукром. Додати охолоджений шоколад. Всипати борошно, просіяне з розпушувачем, ретельно перемішати. В окремій мисці збити вершковий сир, яйця та цукор.
04
Форму для випікання змастити маслом. Вилити у форму тісто, декілька ложок залишити та розрівняти отриману картину. Зверху викласти сирне тісто, не змішувати при цьому. Також розрівняти.
05
Зверху викласти шоколадне тісто, що залишилось. Випікати в духовці 40 хвилин при 180ᵒC.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)