
Булочки з лимоном і чорним перцем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
50 мл.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Цедра лимону Kotanyi 14г
1 ч. л.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
150 г.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 190°C. Формочки змастити вершковим маслом.
02
Збити в мисці суміш молока, цедри, води і яєць. Поступово ввести вершкове масло кімнатної температури. Додати борошно, посолити і поперчити.
03
Замісити тісто. Викласти його у формочки, присипати зверху чорним перцем. Поставити в духовку на 40 хвилин, до рум'янцю. Після чого, зробити ножем обережно на кожній булочці надріз і поставити в духовку ще на 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)