
Чанахі в горщику
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
7 шт.
Цибуля
2 шт.
Котлетне м'ясо яловиче М'ясо Карпат охолоджене
600 г.
Квасоля Верес Ніжна 400г
400 г.
Часник
8 зубчиків
Морква
2 шт.
Приправа Ласочка Пава приправа універсальна 30г
за смаком
Лист лавровий
4 шт.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Зелень мікс 100г
пучок
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати на середні шматочки. Умочити в суміш із перцю і солі. Обсмажити в сковороді.
02
Очищену цибулю нарізати півкільцями. Викласти в горщики готове м'ясо, а зверху посипати цибулею. Потім зробити шар з квасолі у власному соку.
03
Після квасолі послідує морква, нарізана брусками. Зверху покласти лавровий лист.
04
Картоплю очистити. Крупно нарізати. Посипати сіллю і спеціями (хмелі-сунелі). Перемішати і викласти в горщик.
05
Залити інгредієнти водою, покриваючи їх повністю. Додати горошину чорного і духмяного перцю.
06
Прогріти духовку до 200ºС. Поставити горщики і готувати 60 хвилин. За цей час підготувати заправу для страви: часник пропустити через прес і змішати з січеною зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)