
Шарлотка з кислими яблуками та корицею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
4 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
7 г
Кориця Еко мелена 20г
10 г
Пудра цукрова Auchan 200г
20 г
Етапи приготування
01
Яблука помити, очистити, видалити серцевину. Нарізати яблука скибочками й збризнути їх лимонним соком. Форму змастити оливковою олією і викласти в неї яблука. Додати до яблук корицю і залишити на певний час.
02
Духовку розігріти до 200 градусів. Яйця збити міксером. Поступово додавати цукор, продовжуючи збивати. Додати просіяне борошно, потім розпушувач.
03
Залити яблука тістом. Покласти форму в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікати пиріг близько 25-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)