
Сирні булочки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
60 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Борошно 7 1кг
500 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
5 г.
Вода негазована Аквуля 2л
700 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
40 г.
Сіль Єгипет
5 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно приготувати борошняну заварку: змішати борошно і воду в невеликій ємності, помішуючи, на невеликому вогні довести, щоб суміш загусла (буде схожа на крохмальний кисіль). Суміш охолодити.
02
Замісити тісто із зазначених інгредієнтів, додавши борошняну заварку.
03
Залишити тісто на 2 години. Готове тісто замісити, розділити на рівні шматочки - близько 65 грам. Кожен шматочок сформувати у вигляді продовгуватої булочки. Готові булочки викласти на деко, застелене папером для випічки.
04
Сир натерти, яйце збити з молоком. Змастити булочки яйцем і посипати сиром і приправою.
05
Випікати в розігрітій до 200°C градусів духовці близько 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)