
Чізкейк «Шоколадна насолода»
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
150 г.
Печиво Деліція Маргаритка молочна глазур
250 г.
Сир Філадельфія 500г
900 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
250 г.
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
300 г.
Сметана ХМЗ 20%
200 г.
Вершки Селянські ультрапастеризовані 20% 500г
60 мл.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
20 г.
Етапи приготування
01
Вершкове масло розтопити на водяній бані. Печиво подрібнити блендером і змішати з маслом. Духовку розігріти до 170°C. Утрамбувати масу у форму, поставити в духовку і випікати близько 10 хвилин.
02
Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані. Сир збити з цукром. Додати по одному яйцю і продовжувати збивати. Додати сметану, шоколад і знову збити.
03
Викласти крем на основу, розрівняти, поставити в духовку і випікати близько 60 хвилин. Потім дати близько 30 хвилин охолонути в духовці і коли буде кімнатної температури, поставити на 3 години в холодильник. Прикрасити какао.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)