
Курячі грудки alla Parmigiana
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряча грудка домашня
4 шт.
Борошно 7 1кг
100 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
120 мл.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Часник
4 зубчики
Вино Chateau Perthus червоне сухе 13% 0,75л
100 г.
Помідори рожеві фасовка
500 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Петрушка 70г
1 пучок
Сир Dziugas Пармезан 40%
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Філе помити, обсушити, добре відбити м'ясо кухонним молотком. У тарілку насипати борошно. Додати сіль і перець. Добре обваляти м'ясо в борошні з двох сторін.
02
На сковороді нагріти оливкову олію. Додати трохи вершкового масла. Викласти м'ясо на сковороду. Обсмажити м'ясо з двох сторін.
03
На сковороду покласти дрібно нарізану цибулю і часник. Обсмажити їх до золотистого кольору. Через 3 хвилини влити на сковороду вино. Додати дрібно подрібнені помідори. Добре перемішати і додати цукор. Тушкувати соус 20 хвилин.
04
Додати в соус дрібно нарізану зелень. Всипати трохи тертого сиру пармезан.
05
Викласти в соус м'ясо і посипати його тертим сиром. Накрити сковороду кришкою і тушкувати м'ясо ще 2 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)