
Курячий бульйон із водоростями норі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
1,5 кг
Селера стебло
0,5 шт.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Морква
1 шт.
Паста томатна Чумак 25% 300г
1 ст. л.
Водорості Katana норі для суші 10 листів
10 г.
Лист лавровий
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
5 шт.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно помити курку, залити двома літрами води, покласти в каструлю. До курки додати цибулину, моркву та стебло селери.
02
Потім довести воду в каструлі до кипіння, далі зменшити вогонь. Кинути в бульйон чорний перець, попередньо розкришивши його в ступці, лавровий лист, додати томатну пасту. Варити ще 15 хвилин, потім посолити за смаком і процідити.
03
Нарізати водорослі норі соломкою. Курячий бульйон подавати разом із водоростями.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)