
Куряче філе, запечене в беконі
Цим простим, універсальним рецептом приготування улюбленої курочки пропонуємо доповнити ваш кулінарний кошик. Дієтологами всього світу доведений факт, що м'ясо курочки є одним із самих дієтичних і характеризується великим вмістом легкозасвоюваних білків, вітамінів і мінералів. Запечене м'ясо курочки надзвичайно корисне, порівняно, наприклад, із смаженим, яке містить велику кількість холестерину. Застосування другого м'ясного продукту - бекону, додасть печеній курочці м'якості і ніжності і наповнить страву сильнішим і глибшим ароматом. А солодкий мед і кислий лимон нададуть страві колоритного і незвичайного смаку. Така швидка в приготуванні страва стане хорошим доповненням святкового столу.
Інгредієнти
Куряче філе
1 кг.
Бекон
20 смужок
Гірчиця
2 ст. л.
Мед
2 ст. л.
Лимон
4 ст. л.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200°С. Куряче філе обсушити, нарізати смужками товщиною 1,5-2 см., завдовжки 7-8 см. Кожен шматочок загорнути в бекон і викласти в деко в один шар.
02
В окремій чашці з'єднати гірчицю, мед і лимонний сік. Перемішати і змастити курку маринадом.
03
Запікати в духовці 20-30 хвилин до повної готовності. Коли бекон підрум'яниться, вийняти деко з духовки і розкласти рулетики по тарілках.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів