Куряче філе, запечене в беконі - Image

Куряче філе, запечене в беконі

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Цим простим, універсальним рецептом приготування улюбленої курочки пропонуємо доповнити ваш кулінарний кошик. Дієтологами всього світу доведений факт, що м'ясо курочки є одним із самих дієтичних і характеризується великим вмістом легкозасвоюваних білків, вітамінів і мінералів. Запечене м'ясо курочки надзвичайно корисне, порівняно, наприклад, із смаженим, яке містить велику кількість холестерину. Застосування другого м'ясного продукту - бекону, додасть печеній курочці м'якості і ніжності і наповнить страву сильнішим і глибшим ароматом. А солодкий мед і кислий лимон нададуть страві колоритного і незвичайного смаку. Така швидка в приготуванні страва стане хорошим доповненням святкового столу.

Інгредієнти

Куряче філе

1 кг.

Бекон

20 смужок

Гірчиця

2 ст. л.

Мед

2 ст. л.

Лимон

4 ст. л.

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 200°С. Куряче філе обсушити, нарізати смужками товщиною 1,5-2 см., завдовжки 7-8 см. Кожен шматочок загорнути в бекон і викласти в деко в один шар.

02

В окремій чашці з'єднати гірчицю, мед і лимонний сік. Перемішати і змастити курку маринадом.

03

Запікати в духовці 20-30 хвилин до повної готовності. Коли бекон підрум'яниться, вийняти деко з духовки і розкласти рулетики по тарілках.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Куряче філе, запечене в беконі – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua