
Курячий стейк
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
3 шт.
Хлібні палички Рум'янець Гріссіні з сумішшю італійських трав 125г
1 ч. л.
Паприка різана червона
1 ч. л.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
1 ч. л.
Часник
2 зубчики
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
3 ст. л.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе відбити кулінарним молотком.
02
У миску всипати суміш італійських трав, паприку, мускатний горіх.
03
Подрібнити часник, додати його в приправи, посолити, поперчити, додати одну столову ложку рослинної олії, добре перемішати компоненти.
04
Отриманою сумішшю обмазати з двох сторін шматочки відбитого філе.
05
У сковороду налити дві ложки рослинної олії, розігріти її, обсмажити кожен стейк з двох сторін протягом однієї хвилини.
06
У форму для запікання викласти обсмажені стейки, накрити зверху фольгою.
07
Духову шафу розігріти до 180 градусів, поставити форму і готувати близько 10 хвилин. За цей час можна приготувати овочі для гарніру, нарізати зелень: петрушку, кріп, зелену цибулю.
08
Готові стейки викласти на блюдо, полити соком, який виділяють шматочки м'яса під час тушкування. Поруч зі стейками викласти овочі, зверху посипати зеленню. Приправи та овочі при приготуванні і подачі курячого стейка можна використовувати за своїм смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)