
Куряче філе з кабачками і кедровими горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
4 шт.
Кабачок
1 шт.
Лимон
50 г.
Базилік у горщику
20 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
50 г.
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
40 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
за смаком
Етапи приготування
01
Філе вимити, обсушити, натерти сіллю і меленим перцем з усіх боків.
02
Кабачок натерти на дрібній тертці, посолити і залишити на 10 хвилин. Потім злегка віджати.
03
Базилік дрібно нарізати, сир натерти, змішати з 1 ст. л. лимонного соку, 1 ст. л. оливкової олії, горішками і кабачком, злегка посолити і поперчити.
04
У сковороді розігріти 1 ст. л. оливкової олії, обсмажити філе по 2 - 4 хвилини з кожного боку.
05
Духовку розігріти до 180°C градусів.
06
Перекласти філе у форму для запікання, на нього викласти суміш з кабачка, сиру і горіхів. Збризнути оливковою олією і запікати 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)