
Шоколадний мус з морозивом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукерки Merci чорний шоколад 250г
40 г.
Цукор білий
2 ст. л.
Какао-порошок Аромікс 100г
1 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
4 ст.
Морозиво Рудь: 100% морозиво + морозиво Супершоколад у лотку 500г
1 ст.
Вершки President збиті зі смаком ванілі 28% 250г
для сервірування
Шоколад молочний Millennium Very Peri з кокосовою стружкою 85г
для сервірування
Етапи приготування
01
Шоколад розтопити в мікрохвильовій печі протягом 1 хвилини, добре розмішати.
02
В розтоплений шоколад додати цукор і какао порошок, перемішати. Дати масі злегка охолонути, а потім ввести 1/4 склянки молока.
03
У блендері з'єднати шоколадну масу, молоко і 1 склянку морозива, змішувати до утворення однорідної маси.
04
Викласти шоколадну масу в порційні стакани і прикрасити шоколадний мус збитими вершками та шоколадною стружкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)