Кускус із куркою - Image

Кускус із куркою

Кількість порцій: 6Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Нагадаємо, хто забув, і розповімо тим, хто не знав, що таке кускус. Це страва, яку роблять із крупи, вона ж, у свою чергу, має аналогічну назву. Це крупа магрібського або берберського походження. Найчастіше її подають з м'ясом та овочами. Тому наш рецепт також містить куряче м'ясо. Воно не важке для шлунку, тому його можна вживати і на вечерю, а також воно має й корисні властивості. Крім того, у страві достатня кількість овочів, які роблять її соковитою і не такою сухою. Тому до страви можна навіть не робити салат. А якщо ви ще поллєте її лимоном, то вона отримає незвичайний смак, який неможливо швидко забути і з чимось сплутати.

Інгредієнти

Стегна курячі

6 шт.

Цибуля

1 шт.

Перець болгарский

4 шт.

Помідори

4 шт.

Олія оливкова

за смаком

Кускус

350 г.

Лимони

1 шт.

Етапи приготування

01

У глибокій каструлі обсмажити на оливковій олії курячі стегна до золотистої скоринки.

02

Вийняти курку з каструлі. Потім обсмажити дрібно порізану цибулю, те ж саме зробити з подрібненим болгарським перцем.

03

Обшпарити помідори, зняти шкірку і дрібно нарізати м'якоть. Додати в каструлю і теж обсмажити.

04

Кинути назад курку і трохи потушкувати все разом.

05

Додати кускус та перемішати. Закрити кришкою і залишити на 10 хвилин.

06

Готову страву приправити лимоном.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Кускус із куркою – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua