
Журавлинний мус
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Журавлина
150 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
120 г.
Крупа манна фасована
50 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
320 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
400 мл.
Етапи приготування
01
Журавлину викласти в невелику миску і розім'яти її товкачем до однорідності.
02
Протерти пюре з журавлини через дрібний друшляк або через складену марлю, щоб віджати сік.
03
Выджимки покласти в каструлю і залити 400 мл. води. Довести до кипіння, варити 5 хвилин.
04
Зняти відвар із вогню і процідити. Віджимки викинути.
05
Відвар повернути в каструлю, додати цукор, добре перемішати і довести відвар до кипіння.
06
Потім всипати, постійно помішуючи, тонкою цівкою манну крупу. І варити близько 6 хвилин, періодично помішуючи.
07
Зняти з вогню і остудити до теплого стану, додати віджатий журавлинний сік.
08
Міксером добре збити, до моменту, коли маса значно побіліє, і збільшиться в об'ємі в 2 рази. Потім поставити в холодильник на ніч.
09
Наступного дня викласти мус в келихи і залити холодним молоком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)