
Крем-суп із гарбуза
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
800 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
500 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
1 щіпка
Цибуля-Порей
1 шт.
Часник
2 зубчики
Карі Carmencita 40г
1 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Від цибулі-порею відрізати білу частину, дрібно нарізати. Змішати з порізаним часником і оливковою олією. Кілька хвилин прогріти в сотейнику на вогні.
02
Гарбуз очистити від насіння, зрізати шкірку і порізати кубиками. Скласти його в той же сотейник, поставити на маленький вогонь. Додати карі і мускатний горіх, перемішати.
03
Коли карі нагріється і почне випускати аромат, влити курячий бульйон. Додати сіль і перець. Варити суп до м'якості гарбуза.
04
Суп остудити, збити в блендері. Підігріти вершки і влити в суп-пюре. Перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)