
Крем-суп з брокколі і блакитного сиру
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
20 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
100 г
Капуста Брокколі
400 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
750 мл
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
250 мл
Сир Lazur Блакитний з цвіллю 50%
100 г
Часник
10 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Брокколі помити і розібрати на суцвіття. Цибулю і часник очистити від лушпиння, нарізати дрібними кубиками. Розтопити вершкове масло в каструлі або глибокій сковороді і смажити цибулю близько 3 хвилин, потім додати часник і смажити ще близько хвилини. Додати в каструлю брокколі і молоко. Тушкувати на середньому вогні близько 30 хвилин.
02
Блакитний сир (сир з цвіллю або брі) нарізати кубиками. По закінченню часу тушкування додати вершки, ¾ сиру, за смаком сіль і перець. Варити ще 10 хвилин, а потім подрібнити блендером до стану пюре. Подавати, прикрасивши вершками і рештою сиру.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)