
Суп-пюре з кабачків з зеленню
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
1,5 л
Кабачок
2 шт.
Морква
1 шт.
Спеція Петрушка сушена зелень
10 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Кріп 70г
40 г
Етапи приготування
01
Помити моркву, очистити, нарізати кубиками. Зварити грибний бульйон, поклавши туди крім грибів порізану моркву, сіль, перець і петрушку.
02
Кабачки помити, очистити і порізати кубиками. Якщо кабачки великі, то потрібно попередньо вирізати серединку. Покласти порізані кабачки в киплячий бульйон і варити на невеликому вогні близько 10 хвилин (так, щоб і кабачки, і морква стали зовсім м'якими).
03
Дістати овочі з бульйону. Подрібнити овочі в блендері до однорідної маси. Розкласти масу в тарілки, влити бульйон і обережно перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)