
Cуфле парове із судака з маслом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
150 г
Масло вершкове домашнє
20 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
5 г
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
40 мл
Етапи приготування
01
Рибу очистити, помити, відділити м'ясо від кісток. Половину риби відварити в підсоленій воді. Потім охолодити і змішати з другою (сирою) половиною риби. Тоді подрібнити в блендері або пропустити два рази через м'ясорубку.
02
Білок відокремити від жовтка. Борошно обсмажити на сухій сковороді, а потім по трохи влити молоко. Довести соус до загусання і з'єднати з рибним фаршем. Додати до маси жовток і половину вершкового масла.
03
Білок збити з дрібкою солі. Додати збитий білок до рибної маси і обережно перемішати. Формочки змастити маслом, що залишилося. Поставити в пароварку і варити близько 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)