
Сирне печиво з вишнями
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г.
Сіль Єгипет
3 г.
Сир кисломолочний 9%
250 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
125 мл.
Борошно 7 1кг
300 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
12 г.
Вишні упаковка 500г
250 г.
Стружка кокосова
60 г.
Етапи приготування
01
Яйця збити з цукром, ванільним цукром і дрібкою солі до легкої піни. Додати сир і масло, все перемішати.
02
Всипати просіяне борошно і розпушувач і замісити тісто. Накрити плівкою і поставити в холодильник на 30 хв.
03
Далі відокремити 1/3 частину від тіста і розкачати в пласт товщиною 7-8 мм. Вирізати склянкою кола. Виконати те ж саме з рештою тіста.
04
Перенести на деко застелене папером для випічки.
05
Змастити печиво збитим яйцем, розкласти зверху вишню без кісточок, посипати цукром і кокосовою стружкою.
06
Поставити випікати в духовку при 190°C градусах 20-25 хв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










.png)
.png)
.png)
.png)
















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)