Деруни з м’ясом (фаршировані) - Image

new

Деруни з м’ясом (фаршировані)

2

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Вітаємо у світі дерунів - страви, яка унікально поєднує хрумкість золотої скоринки з ніжністю смачної м’ясної начинки. На столі деруни з м’ясом - це більше, ніж просто їжа. Це затишок, домашня атмосфера і справжня насолода. Наша страва підійде як для сімейного обіду, так і для святкового застілля.

Ці деруни відкривають новий смак традиційної української кухні, де кожен шматочок - це насичене поєднання картоплі та соковитого м’яса. Завдяки пильній увазі до деталей, ми досягаємо ідеального балансу між хрумкістю зовні та ніжністю всередині.


Варіації

З грибною начинкою замість м'яса

З сирною начинкою

З гречаною крупою та м'ясом


Секрети ніжності та смаку

Вижимати картоплю від надлишку вологи

М’ясна начинка має бути попередньо смажена

Готувати на середньому вогні для рівномірного пропікання


Поради щодо інгредієнтів

Картопля має бути свіжа, не крохмалиста

Фарш можна використовувати свинячий, яловичий або змішаний

Борошно скріпить масу, не переборщуйте


Дрібні кулінарні нюанси

Вищий вміст білків порівняно зі звичайними дерунами

М’ясна начинка дає більше м’якості всередині

Гарячі подавати зі сметаною

Продукти для рецепту

Картопля
12.90 - 30.40

Картопля

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля

1000 г

Цибуля

3 шт

Яйця курячі Ясенсвіт Молодильні С0 10шт

2 шт

Борошно Хуторок пшеничне вищий ґатунок 1кг

30 г

Фарш Глобино Домашній охолоджений 500г

400 г

Рис Жменька Gold пропарений 1кг

100 г

Сіль Pripravka гімалайська рожева 200г

8 г

Перець чорний мелений Pripravka 20г

3 г

Олія соняшникова Щедрий Дар рафінована дезодорована 500мл

200 мл

Етапи приготування

01

Підготовка фаршу — Подрібнити цибулю, змішати з фаршем, додати варений рис, посолити і поперчити. ⏱ 5 хв. Орієнтир: Однорідна консистенція.

02

Підготовка картоплі — Очистити картоплю, натерти на дрібній терці, вижати зайву рідину через марлю. ⏱ 10 хв. Орієнтир: Картопля висохла.

03

Змішування тіста — Додати подрібнену цибулю до картоплі, додати яйця, борошно, посолити і поперчити, перемішати. ⏱ 5 хв. Орієнтир: Однорідна маса.

04

Формування дерунів — На долоні викласти трохи картопляної маси, у центр покласти фарш, прикрити іншою порцією маси, сформувати плоску котлету. ⏱ 8 хв. Орієнтир: Рівні котлети з видимим фаршем у центрі.

05

Смаження — Розігріти олію на сковороді, викласти деруни, обсмажити з обох боків на середньому вогні. ⏱ 12 хв. Орієнтир: Золотаста скоринка, м'ясо всередині готове.

06

Порада Подавати гарячими зі сметаною або томатним соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

new

Оліів'є дієтичний

Оліів'є дієтичний

4

25 хв