 (1).png)
new
Деруни з сиром
1
Деруни з сиром — це апетитна страва, що заворожує своєю простою, але водночас неймовірно захопливою текстурою. Хрустка скоринка зовні та ніжна структура всередині не залишать вас байдужими. Додатковий ароматний сир, що плавиться під гарячою скоринкою, додає дерунам неперевершену ніжність та спокусливий смак.
Ці картопляні оладки найкраще смакують в обідній час, коли ви прагнете щось ситне і швидке. Їх легко приготувати та ще легше насолоджуватись у кругу родини та друзів.
Варіації
З додаванням копченого сала у тісто.
З грибами або зеленню в начинці.
Секрети ніжності та смаку
Віджимання зайвої рідини з картоплі після тертя.
Додавання охолодженої картопляної маси перед смаженням.
Поради щодо інгредієнтів
Використовуйте тверді сорти сиру для кращого плавлення.
Молода картопля дає більш ніжну текстуру.
Дрібні кулінарні нюанси
Смажити на добре розігрітій сковороді для хрусткої скоринки. Перевертати лише один раз під час смаження.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля
600 г
Сир Ферма Сметанковий твердий 45% 150г
150 г
Цибуля ріпчаста
1 шт
Яйця курячі Свіжак С0 10шт
1 шт
Борошно Хуторок пшеничне вищий ґатунок 1кг
3 ст. л
Сіль Pripravka гімалайська рожева 200г
1 ч. л.
Перець чорний мелений Pripravka 20г
0.5 ч. л.
Олія соняшникова Щедрий Дар рафінована дезодорована 500мл
80 мл
Етапи приготування
01
Підготовка картоплі — Очистіть картоплю, натріть на дрібній тертці. Відтисніть зайву рідину через марлю. ⏱ 10 хв. Орієнтир: Картопляна маса повинна бути вологою, але не водянистою.
02
Змішування тіста — Додайте до картоплі терту цибулю, яйце, борошно, сіль та перець. Ретельно перемішайте. ⏱ 5 хв. Орієнтир: Однорідна структура без грудочок борошна.
03
Додавання сиру — Натріть сир на дрібній тертці. Обережно змішайте з картопляним тістом. ⏱ 3 хв. Орієнтир: Сир рівномірно розподілений по масі.
04
Формування дерунів — Вологими руками сформуйте невеликі котлети. Розрівняйте поверхню. ⏱ 7 хв. Орієнтир: Котлети тримають форму, не розпадаються.
05
Смаження — Розігрійте олію на середньому вогні. Викладіть деруни. Смажте 4-5 хв з кожного боку. ⏱ 15 хв. Орієнтир: Рівномірна золотисто-коричнева скоринка з обох боків.
06
Порада Подавайте гарячими зі сметаною та зеленою цибулею. Для хрусткості - відразу після смаження.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)