
Десерт а-ля "Павлова" (низькокалорійний)
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукрова пудра Aro 250г
5 ст. л.
Сир кисломолочний Доообра Ферма знежирений 0,5% 400г
200 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
100 г.
Пюре Metro Chef полуниці 1кг
200 г.
Сумка пляжна фрукти 500*380мм
за бажанням
Етапи приготування
01
Охолодженими в морозилці вінчиками збити охолоджені білки в пишну піну.
02
Поступово додаючи пудру (буквально по ложечці), збивати білки, приблизно протягом 10 хвилин (збивати до стійких "піків").
03
Масу викласти однаковими коржиками на деко, застелене пергаментом і відправити в духовку на 30 хвилин при температурі 150°С. Через 30 хвилин духовку потрібно вимкнути і ще хвилин 10 дати постояти виробам всередині. Потім духовку відкрити і залишити безе всередині до повного охолодження. Це важливо, щоб меренги не осіли!
04
Приготувати крем. Сир змішати з полуничним пюре і йогуртом (можна збити блендером або міксером).
05
Дві меренги змастити з одного боку кремом, з'єднати і прикрасити верх (фруктами, горіхами, тертим шоколадом).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)