Дикий рис у кокосовому соусі - Image

Дикий рис у кокосовому соусі

Кількість порцій: 2Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Дикий рис - неймовірно корисний продукт для людського організму, і саме тому він стає все популярнішим. Його люблять не тільки кулінари, але і дієтологи. У дикого рису вишуканий, трохи солодкуватий смак і неповторний аромат із вираженою горіховою ноткою. З ним можна приготувати велику кількість смачних страв. Дикий рис у кокосовому соусі - одна з них: легка, ароматна, корисна вегетаріанська страва. Її особливість - у вдалому поєднанні дикого рису, імбиру і кокосового молока. В результаті приготування у Вас вийде соковитий і вишуканий гарнір.

Інгредієнти

Рис дикий

1 ст.

Лайм

1 шт.

Помідори

2 шт.

Молоко кокосове

400 мл.

Імбир свіжий

за смаком

Олія оливкова

за смаком

Сіль морська

за смаком

Етапи приготування

01

Рис промити в холодній воді, всипати в киплячу воду в співвідношенні 1 ст. рису до 2-2,5 ст. води. Варити протягом 40 хвилин на маленькому вогні.

02

Імбир очистити, помідори нарізати. У чаші блендера змішати імбир, помідори, сік лайма і кокосове молоко. Подрібнити.

03

Відварений рис викласти на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії. У сковороду влити кокосовий соус, посолити за смаком, готувати на маленькому вогні протягом 10-15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв

Дикий рис у кокосовому соусі – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua