
Еклери з вершково-сирним кремом
1
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
1 ст.
Вода негазована Аквуля 2л
1 ст.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Сир кисломолочний Домашній
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст.
Ванілін Pripravka 2г
за смаком
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Етапи приготування
01
У каструлю влити воду, додати масло і сіль. Постійно помішуючи поступово всипати борошно. Зменшити вогонь, розмішати масу до однорідності, зняти з вогню. Дати охолонути, після продовжити змішувати, збивати по одному яйцю.
02
Змастити деко маслом, за допомогою кондитерського мішка видавлювати тісто розміром з волоський горіх, випікати в розігрітій духовці. Через 10 хвилин після початку випікання, зменшити вогонь, продовжити випікати ще 10-15 хвилин, до підрум'янювання.
03
Готові еклери повинні охолонути. Для приготування крему в мисці розтерти сир із цукром, додати збиті вершки і ванілін, перемішати. Кондитерським мішком наповнити кожен еклер кремом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)