
Тосканський квасолевий суп
Для приготування цієї страви вам знадобиться мінімум інгредієнтів і часу, а сподобається вона навіть самому запеклому гурману.
Щоб приготувати тосканський квасолевий суп з часником і квасолею, вам потрібно викроїти всього лише 20 хвилин зі свого часу.
Ця страва чудово підійде на роль поживного, смачного і насиченого білками обіду. Квасоля подарує вам у великій кількості білок, часник - забезпечить вам міцний імунітет, а молоко - додасть ніжності в суп. Пам'ятайте, що квасоля - це скарбниця вітамінів і мінералів. Це бобове позитивно впливає на стан шкіри, волосся і нігтів. Також страва прийде до душі вегетаріанцям, оскільки квасоля є відмінним замінником м'яса.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля вагова
800 г
Часник
2 зубчика
Бульйон Gallina Blanca курячий 10г
1 штука
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 мл
Етапи приготування
01
Квасоляну суміш збити в кухонному комбайні до однорідного пюре. Приправити сіллю і перцем за смаком, додати молоко, перемішати. Перелити суп назад в каструлю і нагріти, не доводячи до кипіння. Додати порізаний орегано і подавати.Тосканський квасолевий суп з часником.
02
У великій каструлі нагріти масло і обсмажити роздавлений часник протягом 2-3 хв. Додати в каструлю квасолю разом з рідиною, при необхідності додати води. Всипати розкришений бульйонний кубик. Довести до кипіння і зняти з вогню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)