Квасоля з ковбасками в томатному соусі - Image

Квасоля з ковбасками в томатному соусі

Кількість порцій: 3Час приготування: 2 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Приготуйте пікантну закуску – квасолю з ковбасками в томатному соусі. Страва відмінно підійде до будь-якого гарніру і прикрасить Ваш стіл. Подати можна і зі скибочкою свіжого хліба. За зовнішнім виглядом дуже нагадує грузинське лобіо. Ситно і поживно. В процесі тушкування м'ясна піджарка випустить соковитий жир, і овочі наситяться ароматами ковбасок і спецій. Якщо гості вже на порозі і немає часу відварювати квасолю, можете використовувати консервовану в томаті. Можна замінити мисливські ковбаски на копчену ковбасу, бекон або сосиски. В якості альтернативи помідорам, консервованим у власному соку, можна використовувати томатний сік, в якому і будуть тушкуватися інгредієнти.

Інгредієнти

Квасоля

300 г.

Цибуля

1 шт.

Морква

1 шт.

Помідори, консервовані у власному соку

240 г.

Мисливські ковбаски

4 шт.

Соняшникова олія

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Паприка

за смаком

Етапи приготування

01

Квасолю промити, замочити на ніч у холодній воді.

02

Воду злити, квасолю промити, залити чистою водою у співвідношенні 1:3 і поставити варити до готовності.

03

Цибулю нарізати, моркву натерти на тертці. Ковбаски очистити і нарізати.

04

На соняшниковій олії обсмажити цибулю і моркву до золотистого кольору, додати ковбаски, сіль і спеції, обсмажити все разом кілька хвилин.

05

Додати в сковороду помідори разом з соком, перемішати, прогріти.

06

Додати квасолю. Перемішати, зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати квасолю в томатному соусі ще 15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Квасоля з ковбасками в томатному соусі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua