
Квасоля з ковбасками в томатному соусі
Приготуйте пікантну закуску – квасолю з ковбасками в томатному соусі. Страва відмінно підійде до будь-якого гарніру і прикрасить Ваш стіл. Подати можна і зі скибочкою свіжого хліба. За зовнішнім виглядом дуже нагадує грузинське лобіо. Ситно і поживно. В процесі тушкування м'ясна піджарка випустить соковитий жир, і овочі наситяться ароматами ковбасок і спецій. Якщо гості вже на порозі і немає часу відварювати квасолю, можете використовувати консервовану в томаті. Можна замінити мисливські ковбаски на копчену ковбасу, бекон або сосиски. В якості альтернативи помідорам, консервованим у власному соку, можна використовувати томатний сік, в якому і будуть тушкуватися інгредієнти.
Інгредієнти
Квасоля
300 г.
Цибуля
1 шт.
Морква
1 шт.
Помідори, консервовані у власному соку
240 г.
Мисливські ковбаски
4 шт.
Соняшникова олія
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Паприка
за смаком
Етапи приготування
01
Квасолю промити, замочити на ніч у холодній воді.
02
Воду злити, квасолю промити, залити чистою водою у співвідношенні 1:3 і поставити варити до готовності.
03
Цибулю нарізати, моркву натерти на тертці. Ковбаски очистити і нарізати.
04
На соняшниковій олії обсмажити цибулю і моркву до золотистого кольору, додати ковбаски, сіль і спеції, обсмажити все разом кілька хвилин.
05
Додати в сковороду помідори разом з соком, перемішати, прогріти.
06
Додати квасолю. Перемішати, зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати квасолю в томатному соусі ще 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів