Французькі млинці - Image

Французькі млинці

Кількість порцій: 4Час приготування: 2 год 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Час радувати близьких ароматною випічкою. Крепи або французькі млинці – хрусткі трубочки (або конвертики) з ніжних млинців. Млинець повинен вийти дуже тонким, але при цьому міцним і еластичними. Для цього в тісто додають більше яєць і топлене вершкове масло. Рулетики наповнюють начинкою з фруктів, ягід, вершків або джему. Прекрасний варіант смачного і ситного сніданку. Оскільки млинці тонкі і ніжні, важливо не перетримати їх на сковороді. З кожного боку випікати не більше 20-25 секунд. Інакше підгорять. За пропонованим рецептом млинці змащуються лікерним апельсиновим кремом. Вишукано і пікантно, чи не так?

Інгредієнти

Борошно пшеничне

200 г.

Молоко

400 мл.

Цукор

150 г.

Яйце куряче

2 шт.

Сіль

1 ч. л.

Ванілін

0,5 ч. л.

Масло вершкове

175 г.

Апельсини

2 шт.

Коньяк

3 ч. л.

Лікер апельсиновий

6 ст. л.

Олія рослинна

50 мл.

Какао-порошок

за смаком

Етапи приготування

01

Змішати в мисці борошно з сіллю, додати 1 ст. л. цукру, вбити яйця, перемішати до однорідної маси.

02

Додати в тісто ванілін, 2 ст. л. топленого вершкового масла, налити молоко. Перемішати ще раз тісто, залишити на 2 години.

03

Обсмажити млинці на розігрітій сковороді в рослинній олії, з обох сторін.

04

Висипати цукор в невелику каструлю, поставити на вогонь, нагріти, влити сік апельсинів і додати цедру, покласти вершкове масло, додати коньяк і лікер, а також додати какао-порошок. Варити суміш на маленькому вогні, суміш повинна бути однорідною.

05

Змастити кожен млинець кремом, згорнути в рулет, викласти млинці на тарілку.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Французькі млинці – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua