
Франкфуртський овочевий суп
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бульйон яловичий Food Studio 500мл
2 л.
Морква
300 г.
Капуста Кольрабі
120 г.
Цибуля порей
1 шт.
Бекон охолоджений
150 г.
Часник
1 шт.
Капуста цвітна
500 г.
Квасоля зелена стручкова McCain Veggie P!ckers Темпура швидкозаморожена 1кг
200 г.
Корінь петрушки
50 г.
Скоби Economix №10 для степлера 1000шт
80 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Чебрець (тим'ян), шт
5 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Етапи приготування
01
Морква, часник і корінь петрушки почистити, дрібно нарізати. Кольрабі, селеру і цибулю порей нарізати невеликими кубиками.
02
Кольорову капусту розділити на окремі суцвіття. Копчений бекон дрібно порізати і обсмажити в підігрітому маслі.
03
Додати цибулю-порей, моркву, корінь петрушки, кольрабі, селеру, стручкову квасолю, капусту. Все смажити 10 хвилин, помішуючи.
04
Приправити сіллю, додати чебрець і часник. Помідори обдати окропом, зняти шкірку, розрізати на 2 частини. Додати помідори до овочів і тушкувати ще 5 хвилин.
05
Залити бульйоном і варити на слабкому вогні 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)