
Фрукти в чайному желе
Представляємо вашій увазі прекрасний, корисний і неймовірно смачний десерт. Такий десерт дуже легко готується, інша справа, що довго застигає, але це не біда. Заради такого корисного десерту можна і почекати чотири години поки він застигне. Фрукти в чайному желе - це дуже легкий низькокалорійний десерт. Для його приготування ми підібрали для вас рецепт з максимально різноманітними по своєму смаку фруктами і ягодами. Саме цей набір фруктів і забезпечить десерту всю його яскравість і насиченість смаку. Чайне желе тільки доповнить десерт ексклюзивною, освіжаючою ноткою. З'ївши такий десерт ви отримаєте масу вітамінів і задоволення.
Інгредієнти
Зелений чай
1 ч. л.
Цукор
3 ст. л.
Лимон
0,5 шт.
Желатин
5 г.
Банан
1 шт.
Апельсин
1 шт.
Виноград
100 г.
Етапи приготування
01
Желатин залити 3 ложками води і залишити для набухання на 10 хвилин.
02
У заварнику заварити 300 мл. чаю.
03
Коли чай трохи настоїться - видалити заварку, додати цукор, сік половини лимона, желатин. Ретельно все перемішати до розчинення желатину. Остудити.
04
Банан порізати кубиками, ягоди винограду порізати навпіл, апельсин очистити від шкірки і порізати кубиками.
05
Розкласти фрукти по келихах.
06
Залити чаєм. Поставити в холодильник на 4 часа до повного застигання.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів