
Фруктова піца
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
110 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Лимон
2 шт.
Ванілін Pripravka 2г
1 ч. л.
Борошно 7 1кг
250 г
Сода харчова 500г
1/2 ч. л.
Сіль Єгипет
1/4 ч.л.
Морозиво Лімо вершковий сир-лічі-смородина 80г
225 г
Цукрова пудра Aro 250г
1/4 ст.
Полуниця
200 г
Чорниця швидкозаморожена
100 г
Персик
2 шт.
Ківі Flora Голд, 2шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Розігрійте духовку до 175 градусів.
02
Вершкове масло збийте з 2/3 ст. цукру у міксері. Додайте яйце, цедру 1 лимона і ванілін. Перемішайте.
03
В окремій мисці змішайте борошно, соду і сіль. Збийте вінчиком.
04
Змішайте обидві суміші і замісіть тісто міксером до однорідної маси.
05
Викладіть тісто у форму для піци, змащену маслом. Розтягніть і розпряміть. Випікайте 10-12 хвилин до золотисто-коричневої скоринки. Повністю охолодіть перед тим, як наносити начинку.
06
Для крему змішайте вершковий сир, 1/3 ст. цукру, цукрову пудру, цедру 1 лимона і сік лимона, збийте до однорідної повітряної маси і нанесіть рівномірно на охолоджену основу.
07
Прикрасьте нарізаними фруктами. Поставте в холодильник для повного охолодження.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)