
Геркулесовий пиріг із фундуком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
150 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
75 г.
Мед Літній Мед 750г
3 ст. л.
Пельмені Геркулес Столичні 800г
250 г.
Чипси Frutex Аначипси 20г
170 г.
Фундук
50 г.
Етапи приготування
01
Змішати в каструлі цукор, мед і вершкове масло. Поставити на маленький вогонь, варити постійно помішуючи, поки масло з цукром не розчиняться.
02
Прибрати з вогню каструлю, додати геркулес і сухофрукти, а також подрібнений фундук.
03
Змастити форму для випікання маслом, викласти суміш з каструлі, розподілити по всій поверхні форми. Випікати в попередньо розігрітій до 180ºС духовці протягом 20-25 хвилин.
04
Дістати готовий пиріг із духовки, остудити протягом 5 хвилин, не витягуючи з форми, після ножем залишити на поверхні пирога кілька смуг по вертикалі і горизонталі. Дати охолонути пирогу до кінця, потім розламати по лініях ножа.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)