
Німецький сирний торт
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хліб Кулиничі Пшеничний із борошна першого сорту нарізаний 600г
300 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
150 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт.
Мигдаль
50 г.
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
20 г.
Вишня сушена
50 г.
Цукор-пісок
250 г.
Масло вершкове домашнє
250 г.
Сир кисломолочний 9%
750 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч. л.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
30 мл.
Курага Узбекська
50 г.
Етапи приготування
01
Просіяти борошно, додати 200 г. подрібненого масла, 50 мл. вершків, 3 жовтки і 100 г. цукру. Замісити тісто, загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин.
02
Сир розім'яти, додати 100 г. цукру, 100 мл. вершків, 3 яйця, 50 г. масла, крохмаль і ванільний цукор. Збити в блендері.
03
Курагу і вишню промити, залити окропом на 5 хвилин. Злити воду, висушити. Подрібнити мигдаль і курагу, покласти в сирну масу разом з вишнею і коньяком. Перемішати.
04
Тісто розкачати і викласти у форму для випічки, щоб бортики були закриті тістом. Зверху влити сирну масу і поставити в розігріту до 180°C духовку на 40 хвилин.
05
Решту яєчних білків збити з цукром в міцну піну, викласти зверху на торт і випікати ще 20 хвилин. Залишити торт в духовці остигати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)