
Червона капуста по-німецьки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста червонокачанна
1 кг
Цукор Ваш Цукор 10кг
120 г
Гвоздика Auchan 10г
5 г
Вода негазована Аквуля 2л
120 мл
Масло вершкове домашнє
60 г
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
3 г
Оцет яблучний Borges 250мл
120 мл
Лимон
1/4 шт.
Етапи приготування
01
Нашаткувати капусту.
02
Вирізати серцевину яблука, натерти його на тертці.
03
Змішати у великій каструлі капусту з яблуком, цукром, чорним перцем і гвоздикою.
04
Додати оцет і воду, накрити кришкою, поставити на середній вогонь і довести до кипіння.
05
Зняти з вогню, злити рідину і додати свіжовичавлений лимонний сік.
06
Розтопити масло в маленькій каструлі на середньо-повільному вогні і залишити, щоб запінилось і стало золотистим. Зняти масло з вогню і додати в готову капусту разом з лимонним соком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)