
Імбирний соус
Представляємо вашій увазі досить простий рецепт приготування неймовірно смачного соусу з кореня імбиру і цибулі. Такий соус має свій вишуканий і неповторний смак. Його можна досить швидко і легко приготувати. Подавати такий соус можна до рису або будь-якої м'ясної страви. Або ж якщо ви хочете підкреслити смак, наприклад, смаженої риби або морепродуктів, подайте до них такий чудовий імбирний соус. Його яскравий і самобутній смак і аромат додадуть вашим улюбленим стравам несподіваний пікантний і чарівний відтінок. Такий соус можна зберігати в холодильнику кілька днів, він при цьому не втратить свою свіжість.
Інгредієнти
Вершкове масло
120 г.
Цибуля зелена
10 г.
Імбир свіжий
5 см.
Гірчиця діжонська
4 ч. л.
Сіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Етапи приготування
01
Зелену цибулю промити і дрібно нарізати.
02
Масло заздалегідь дістати із холодильника, щоб воно стало кімнатної температури.
03
Імбир очистити від шкірки і дрібно нарізати.
04
Скласти всі інгредієнти в чашку для блендера, додати також гірчицю, сіль і перець (за смаком) і перебити все блендером до однорідного стану.
05
Викласти соус в банку з кришкою і залишити в холодильнику не менше ніж на 2 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів