Імбирний соус - Image

Імбирний соус

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Представляємо вашій увазі досить простий рецепт приготування неймовірно смачного соусу з кореня імбиру і цибулі. Такий соус має свій вишуканий і неповторний смак. Його можна досить швидко і легко приготувати. Подавати такий соус можна до рису або будь-якої м'ясної страви. Або ж якщо ви хочете підкреслити смак, наприклад, смаженої риби або морепродуктів, подайте до них такий чудовий імбирний соус. Його яскравий і самобутній смак і аромат додадуть вашим улюбленим стравам несподіваний пікантний і чарівний відтінок. Такий соус можна зберігати в холодильнику кілька днів, він при цьому не втратить свою свіжість.

Інгредієнти

Вершкове масло

120 г.

Цибуля зелена

10 г.

Імбир свіжий

5 см.

Гірчиця діжонська

4 ч. л.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Етапи приготування

01

Зелену цибулю промити і дрібно нарізати.

02

Масло заздалегідь дістати із холодильника, щоб воно стало кімнатної температури.

03

Імбир очистити від шкірки і дрібно нарізати.

04

Скласти всі інгредієнти в чашку для блендера, додати також гірчицю, сіль і перець (за смаком) і перебити все блендером до однорідного стану.

05

Викласти соус в банку з кришкою і залишити в холодильнику не менше ніж на 2 години.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Імбирний соус – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua