
Гарячий лимонний пудинг з яблучним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
125 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
185 г.
Сухарі Київхліб Київські 260г
125 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
2 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
3 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1 шт.
Етапи приготування
01
Масло має настоятися при кімнатній температурі, щоб бути досить м'яким. Змішати в мисці вершкове масло і цукор.
02
Збити окремо яєчні жовтки. Додати жовтки в суміш цукру та масла. Додати також сюди свіжі білі сухарі. Зняти цедру, вичавити лимонний сік, додати цедру із соком в загальну суміш. Всипати розпушувач.
03
Змастити посуд маслом, вилити суміш у неї, варити на водяній бані протягом 40 хвилин. Збити в мисці яєчні білки, вмішати 60 г. цукру, додати в суміш нарізане маленькими кубиками яблуко, перемішати.
04
При подачі вилити на тарілку яблучний соус, зверху викласти пудинг. При бажанні соус можна подати окремо.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)