
Яловичина по-кавказські (в мультиварці)
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г.
Цибуля
1 шт.
Часник
5 зуб.
Морква
1 шт.
Перець чилі червоний
4 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
40 г.
Вино Bastida Me Gusta червоне 0,75л
100 мл.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
30 г.
Салат Пучок-Свіжачок Бебі шпинат 75г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву та цибулю почистити. Моркву нарізати кубиками, цибулю - дрібнішими кубиками. Часник потрібно пропустити через прес. 2 стручки червоного перцю очистити від насіння і розрізати вздовж на 2 частини.
02
М'ясо промити, нарізати кубиками і відправити до мультиварки. Також до м'яса додати моркву та цибулю.
03
Закрити кришкою й поставити на режим «плов».
04
Потім відкрити кришку, додати часник і томатну пасту.Також додати червоний перець, влити червоне вино і посолити.
05
Потім потрібно вибрати режим «тушкування» і виставити час. Тушкувати треба годину.
06
Готову страву прикрасити стручками червоного перцю та свіжою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)