
Грецьке медове печиво
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
250 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч.л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г
Масло вершкове домашнє
150 г
Мед Літній Мед 750г
145 г
Апельсин
1 шт.
Волоський горіх
25 г
Цукрова пудра Aro 250г
115 г
Етапи приготування
01
Олія (150 г) наріжте кубиками.
02
Борошно і розпушувач просійте в миску, додайте цукор і все перемішайте.
03
Додайте масло і руками перетріть його з борошном.
04
З апельсина зніміть цедру, натріть його на терці, і введіть в цю ж суміш.
05
Мед (1 ст.л. залиште для начинки) розігрійте на слабкому вогні, щоб він був трохи теплим, і також з'єднайте з борошняної сумішшю. Руками вимісіть тісто (воно має бути досить щільним) і скачайте з нього дві кулі.
06
Духовку розігрійте до 180°C.
07
З однієї кулі виліпити 20 печив, скачавши їх у кульки і потім зплюснувши зверху, викладіть на застелений змащений маслом пергаментним папером противень (слідкуйте, щоб між печивом залишалася відстань, тому що під час випічки воно збільшиться в розмірі) і випікайте до золотистого кольору (близько 10 хвилин). Порада: якщо потримати тісто в холодильнику 30-60 хвилин, ліпити печиво буде легше.
08
Волоські горіхи розламайте на шматочки (не дуже дрібно). До речі, в цьому рецепті можна використовувати й інші горіхи на ваш смак.
09
Виліпити 20 печив з другої кулі, викладіть зверху горіхи і випікайте, як і першу партію. Всі печива остудіть.
10
Приготуйте начинку. Для цього перетріть 50 г м'якого вершкового масла з цукровою пудрою і медом.
11
Одну половинку печива (без горіхів) змастіть начинкою, зверху "приклейте" другу половинку (з горіхами). У вас повинно вийти 20 печив.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)