
Грибний холодник
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Петрушка 70г
50 г.
Куряче філе Алан варено-копчене
400 г.
Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г
30 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Яйця курячі Овостар харчові відварні чищені в розсолі 2,44кг 50шт
1 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
10 г.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Бульйон курячий Food Studio 500мл
150 - 200 мл.
Кріп 70г
50 г.
Етапи приготування
01
Білі гриби (або шампіньйони) відварити до готовності в підсоленій воді. Після гриби вийняти і нарізати кубиками. Відвар не виливати.
02
Куряче філе відварити до готовності в підсоленій воді разом із коренем селери і коренем петрушки. Після курку нарізати кубиками. Бульйон відставити.
03
Зелень петрушки, кропу і цибулю дрібно посікти, стебло селери нарізати кубиками. Всю зелень підсолити, щоб вона пустила сік.
04
Огірок нарізати кубиками. Змішати всі інгредієнти і залити грибним бульйоном. Додати трохи курячого бульйону.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)