
Харчо із курки з горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
4 шт.
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
700 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1,5 ст. л.
Горіхи Мигдаль 150г
200 г.
Часник
4 шт.
Кінза 70г
2 ст. л.
Спеція Хмелі-сунелі
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Курку нарізати невеликими шматочками, покласти в каструлю, залити 2-2,5 л. води, поставити на вогонь. Варити до напівготовності курки.
02
В окремій каструлі розігріти жир з бульйону, в якому варилася курка, висипати в нього нарізану цибулю, покласти курку, готувати, помішуючи, протягом 15 хвилин.
03
Додати в каструлю з куркою і цибулею борошно, через 5 хвилин влити бульйон, готувати 10-15 хвилин.
04
Потовкти горіхи, всипати їх у суп, додати подрібнений часник, хмелі-сунелі, посолити і поперчити за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)