Хлібний суп зі шкварками - Image

Хлібний суп зі шкварками

Кількість порцій: 5Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Ви досі вважаєте, що з пива можна приготувати лише маринад для шашлику? Даремно. Вашій увазі хлібний суп зі шкварками, приготований на пиві. Цей незвичний суп дозволить урізноманітнити ваше повсякденне меню. А якщо Ви – любитель сала, то ця страва Ваша на віки вічні. Не дивлячись на невелику кількість інгредієнтів, що використовуються в супі, він просто рясніє достатком ароматів і запахів. Ситний, наваристий, з яскраво вираженим м'ясним смаком, але при цьому з легкою пивною гіркотою і солодкою ноткою від порею. Пиво найкраще використовувати живе світле. За Вашим бажанням в суп можна додати картоплю, нарізану на великі шматочки.

Інгредієнти

Пиво

500 мл.

Сало

100 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт..

Цибуля порей

1 шт.

Білий хліб

200 г.

М'ясний бульйон

1 л.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Етапи приготування

01

Білий хліб нарізати на дрібні кубики і обсмажити на половині розтопленого з сала жиру.

02

Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Цибулю порей також дрібно нарізати.

03

Ріпчасту цибулю і порей обсмажити на жиру, який залишився від розтопленого сала.

04

Потім всі обсмажені інгредієнти зі шкварками, скласти в каструлю і залити м'ясним бульйоном.

05

Потім додати пиво і поставити на середній вогонь, варити протягом 5 хвилин.

06

Коли суп закипить, посолити і поперчити за смаком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

4

40 хв

Хлібний суп зі шкварками – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua