
Хлібний суп зі шкварками
Ви досі вважаєте, що з пива можна приготувати лише маринад для шашлику? Даремно. Вашій увазі хлібний суп зі шкварками, приготований на пиві. Цей незвичний суп дозволить урізноманітнити ваше повсякденне меню. А якщо Ви – любитель сала, то ця страва Ваша на віки вічні. Не дивлячись на невелику кількість інгредієнтів, що використовуються в супі, він просто рясніє достатком ароматів і запахів. Ситний, наваристий, з яскраво вираженим м'ясним смаком, але при цьому з легкою пивною гіркотою і солодкою ноткою від порею. Пиво найкраще використовувати живе світле. За Вашим бажанням в суп можна додати картоплю, нарізану на великі шматочки.
Інгредієнти
Пиво
500 мл.
Сало
100 г.
Цибуля ріпчаста
1 шт..
Цибуля порей
1 шт.
Білий хліб
200 г.
М'ясний бульйон
1 л.
Сіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Етапи приготування
01
Білий хліб нарізати на дрібні кубики і обсмажити на половині розтопленого з сала жиру.
02
Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Цибулю порей також дрібно нарізати.
03
Ріпчасту цибулю і порей обсмажити на жиру, який залишився від розтопленого сала.
04
Потім всі обсмажені інгредієнти зі шкварками, скласти в каструлю і залити м'ясним бульйоном.
05
Потім додати пиво і поставити на середній вогонь, варити протягом 5 хвилин.
06
Коли суп закипить, посолити і поперчити за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів