
Гусарська запіканка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
1 кг.
Цибуля
1 шт.
Морква
2 шт.
Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
3 шматочки
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Шматки м'яса натерти сіллю і залишити на 30 хвилин. Зняти філе з оселедця.
02
Дрібно порізати цибулю, моркву, оселедець, але не змішувати.
03
Підсмажити до золотистого кольору моркву і цибулю на олії.
04
З'єднати разом оселедець, пасеровку, яйце, хлібний м'якуш, додати сіль і перець. Добре перемішати.
05
На м'ясі зробити поздовжні розрізи через кожні 2 см.
06
У ці розрізи помістити начинку. На дно форми покласти овочі, які вам подобаються, і залити їх бульйоном.
07
Укласти зверху м'ясо і поставити на 50 хвилин в духовку при температурі 150°C. Після дістати м'ясо і обсмажити на олії.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)