
Квасоля по-індійськи «Rajma Masala»
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля Аромікс червона 450г
1 ст.
Гвоздика Auchan 10г
2-3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Паста Aroy-D каррі жовта 50г
3/4 ст.
Морква
0.5 шт.
Етапи приготування
01
Вимити боби і замочити у воді (3 склянки води) на ніч або на 6-8 годин.
02
Потім злити всю воду, що залишилася і наново додати прісної води (4 склянки), покласти туди гвоздику, посолити і поставити на вогонь. Варити до готовності, поки квасоля не стане м'якою, при необхідності додати ще води.
03
Як тільки квасоля стала м'якою, додати тертої моркви, каррі і дати закипіти, потім вимкнути.
04
Подавати можна з рисом або як самостійну страву.
05
Можна використовувати консервовану квасолю, в такому випадку замість склянки червоної квасолі потрібно 2 банки консервованої.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)