
Італійський салат із макаронами
Італійський салат з макаронами (точніше, з пастою) - оригінальний варіант приготування страви з макаронними виробами. Готуючи цей салат, ми слідуємо загальним принципам (традиціям) італійської кулінарії - готувати з усього, що залишається в холодильнику. Це цілком раціональний, вигідний і економний підхід до використання залишків продуктів. Салат з пастою гарний і тим, що його можна приготувати швидко. Макарони для салату повинні бути приготовані з пшениці твердих сортів, на упаковці шукайте слова «група А, вищий сорт» і виключайте довгі вироби. Італійський салат з макаронами - це незвичайне блюдо, яке підкорить не тільки своєю оригінальністю, але смаком і ароматом.
Інгредієнти
Макароны
250 г.
Консервована кукурудза
250 г.
Варений горох
250 г.
Червоний перець
1 шт.
Зелений перець
1 шт.
Стрілки зеленої цибулі
4 шт.
Сир
250 г.
Шинка
250 г.
Петрушка
за смаком
Йогурт
250 г.
Майонез
100 г.
Чорний мелений перець
за смаком
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Зварити макарони і добре промити холодною водою. Покласти в салатницю.
02
Додати кукурудзу, горох, порізані кубиками перці, сир, шинку, дрібно нарізану зелень.
03
Посолити і поперчити за смаком. Заправити майонезом і йогуртом.
04
Охолодити в холодильнику і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів