
Канарськая цибулева піца
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
1 пакет
Автозасмага для тіла Lirene Кокосова вода 200мл
1,5 - 2 ст.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л. / 3 ст. л.
Борошно 7 1кг
4-5 ст.
Розмарин, шт
2 ст. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Цибуля
4 шт.
Етапи приготування
01
Дріжджі розвести в чашці теплої води і залишити на 10 хвилин, поки не з'являться бульбашки. Змішати борошно, оливкову олію, суміш дріжджів із водою, що залишилася, і посипати сіллю (ретельно перемішати дерев'яною ложкою). Всю отриману масу місити на заздалегідь відведеному місці до отримання однорідної маси. Помістити тісто у змащену маслом каструлю, дати їй піднятися приблизно в два рази. На це піде не більше півтори години.
02
Для начинки: оливкову олію нагріти на сковороді з важким дном, потім додати цибулю. Нагріти 10-15 хв., поки цибуля не почне смажитися і відкласти цибулю в сторону.
03
Коли тісто буде готове, розігріти духовку до 210°C градусів, і покласти її на змащене заздалегідь маслом деко. Кінчиками пальців злегка придавити тісто і рівномірно розкласти по ньому цибулю і скропити оливковою олією. 20-25 хвилин очікування і страва готова. Піцу подавати теплою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)