
Кесаділья з курячим м'ясом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш курячий
800 г.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Кінза 70г
1 пучок
Сир Armando Чеддер
100 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
2 ст. л.
Тортілья Dijo Grill пшенична 250г
4 шт.
Перець чилі червоний
2 шт.
Перець Polan солодкий маринований 670г
200 г.
Етапи приготування
01
Почистити і подрібнити цибулю. Перці чилі помити, видалити насіння, дрібно нарізати.
02
На сковороді в розігрітій олії обсмажити перець чилі з цибулею протягом 4 хвилин. Додати фарш, готувати 10 хвилин.
03
Мариновані перці подрібнити, додати у фарш. Ретельно перемішати, готувати 2 хвилини, зняти з вогню.
04
Нарізати дрібно кінзу і додати разом з натертим сиром до фаршу.
05
Розподілити готову начинку по 2 коржам, зверху накрити іншими 2 коржами. Розрізати навпіл.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)