Кава медова - Image

Кава медова

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Кава сама по собі володіє неповторним унікальним смаком. А якщо додати до неї солодку, тягучу нотку меду - то відірватися від цього напою неможливо. Мед надає каві дуже незвичайний аромат. Виходить затишно, підбадьорливо, ароматно і зігріваюче. Ця вишукана і шляхетна медова кава, здивує своїм оригінальним смаком і зарядить відмінним настроєм на цілий день. Але особливо корисна кава з медом, коли потрібно зігрітися і зміцнити імунну систему. Подавати «каву медову» рекомендується у високому стакані хайбол, можна і гарячою, і холодною, краще без цукру.

Інгредієнти

Кава чорна міцна

300 г.

Мед

2 ч. л.

Вершки збиті

2 ст. л.

Кориця мелена

2 щіпки

Етапи приготування

01

Зварену в кавомашині каву охолодити і налити у високу склянку.

02

Посипати подрібненим в крихту льодом, додати мед і зверху викласти збиті вершки.

03

При подачі посипати корицею.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Кава медова – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua