
Кава медова
Кава сама по собі володіє неповторним унікальним смаком. А якщо додати до неї солодку, тягучу нотку меду - то відірватися від цього напою неможливо. Мед надає каві дуже незвичайний аромат. Виходить затишно, підбадьорливо, ароматно і зігріваюче. Ця вишукана і шляхетна медова кава, здивує своїм оригінальним смаком і зарядить відмінним настроєм на цілий день. Але особливо корисна кава з медом, коли потрібно зігрітися і зміцнити імунну систему. Подавати «каву медову» рекомендується у високому стакані хайбол, можна і гарячою, і холодною, краще без цукру.
Інгредієнти
Кава чорна міцна
300 г.
Мед
2 ч. л.
Вершки збиті
2 ст. л.
Кориця мелена
2 щіпки
Етапи приготування
01
Зварену в кавомашині каву охолодити і налити у високу склянку.
02
Посипати подрібненим в крихту льодом, додати мед і зверху викласти збиті вершки.
03
При подачі посипати корицею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів