
Кордон блю
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сир Пирятин Парменталь твердий строк дозрівання 2 місяці 40% 160г
150 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
150 г.
Куряче філе Алан варено-копчене
4 шт.
Лимон
1 шт.
Масло вершкове домашнє
1,5 ст. л.
Карі Carmencita 40г
1 ч.л.
Сухарі панірувальні
1/2 ст.
Часник
1 зубчик
Етапи приготування
01
Кожне філе розрізати вздовж на дві частини. Застелити харчовою плівкою і злегка відбити до товщини 1 см. Полити лимонним соком, накрити плівкою і поставити в холодильник на 30 хвилин.
02
Сир нарізати невеликими прямокутниками, шинку - тонкими скибочками. Куряче філе посолити і поперчити. Покласти на кожне по скибочці шинки і сиру, загорнути в рулет, скріпити шпажкою або зубочисткою.
03
Для панірування часник очистити і роздавити. Змішати в мисці часник з розтопленим вершковим маслом. В іншій мисці з'єднати панірувальні сухарі, 1 ст. л. твердого сиру і карі.
04
Вмочити кожну котлету в підготовлене вершкове масло, потім обваляти в сухарях і викласти на змащене маслом деко швом вниз. Випікати в розігрітій до 190°С духовці 25-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)