Королівські креветки у китайському стилі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки Королівські сирі
7 шт.
Сало
100 г
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
0,5 склянки
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 г
Сіль Єгипет
4 г
Соус соєвий Chong 1л
5 мл
Томатна паста Marinado 25% 460мл
50 г
Херес Domecq білий напівсухий 15% 0,75л
20 мл
Цибуля
5 г
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
3 г
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
20 г
Етапи приготування
01
Креветки промийте, видаліть голову, вусики, ніжки і нутрощі.
02
Цибулю і імбир дуже дрібно наріжте.
03
У сковороді обсмажте порізане на шматочки сало, витопивши з нього жир, шкварки видаліть.
04
У гарячий жир покладіть цибулю і імбир, просмажте одну хвилину.
05
Покладіть креветки, також швидко просмажте їх, перевертаючи. Влийте в сковороду вино, закрийте її кришкою і трохи протушкуйте креветки.
06
Потім в бульйоні розчиніть сіль і цукор і влийте його до креветок. Доведіть бульйон до кипіння.
07
Після закипіння закрийте сковороду кришкою, зменшіть вогонь і тушкуйте приблизно 3 хвилини.
08
Введіть томатну пасту і соєвий соус, збільште вогонь, дайте соусу трохи загуснути.
09
У невеликій кількості холодної води розведіть крохмаль, влийте в сковороду і ще трохи прогрійте соус до консистенції густого киселю.
10
Кілька разів переверніть креветки, щоб вони просочилися соусом і зніміть сковороду з вогню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)